Batterij vervangen Autosleutels

Batterij vervangen Autosleutels , tegenwoordig heeft bijna elke auto een sleutel die kan worden gebruikt om deze op afstand te bedienen. Dit betekent dat u de auto op afstand kunt vergrendelen of openen. In sommige gevallen gebeurt dit zelfs automatisch wanneer u met de sleutel in de buurt van de auto komt. Deze afstandsbediening is meestal ook de sleutel tot de auto. Het wordt aangedreven door elektriciteit en daarom door een batterij. Natuurlijk begrijp je dat het geen hele grote batterijen gebruikt. Bijna alle autosleutels hebben kleinere batterijen, ook bekend als knoopcellen. Na een tijdje zijn deze batterijen leeg en kunt u de auto natuurlijk niet op afstand bedienen. Gelukkig kan Sleutelservice Bob Fleskens in Helmond de batterij van uw autosleutel te vervangen.

Wij vervangen de batterijen van de meeste bekende automerken, de meest voorkomende merken waarvan wij de batterij vervangen terwijl u wacht zijn

Alfa Romeo  Chevrolet  Chrysler Citroën

Dacia Daihatsu Fiat Ford

Hyundai Kia Lada Lancia

Mazda Mini Mitsubishi Nissan Opel

Peugeot Renault Rover Saab Seat Smart Subaru Suzuki

Toyota Volkswagen Volvo

Heeft je auto afstandbediening een nieuwe batterij nodig? Kom dan even langs bij ons in de winkel en we maken dit direct voor je in orde.